Μία καταγγελία που προκαλεί σοκ και αφορά την παρενόχληση 6χρονης από μαθητές του δημοτικού σχολείου στο οποίο πηγαίνει ερευνούν οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου της Κρήτης.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό του ρεπορτάζ το cretapost.gr, όλα συνέβησαν πριν δύο βδομάδες περίπου όταν η 6χρονη μαθήτρια α’ δημοτικού πήγε στις τουαλέτες του σχολείου.

Στην τουαλέτα βρισκόταν μία παρέα τεσσάρων με πέντε αγοριών που φοιτούν στην Ε’ τάξη του δημοτικού και μόλις το κορίτσι, προχώρησαν σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.

Το κοριτσάκι αμέσως έσπευσε να ενημερώσει τους γονείς του και εκείνοι προχωρούν άμεσα σε καταγγελία.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα «χέρια» της Εισαγγελίας Ανηλίκων ενώ παράλληλα η 6χρονη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Συνάντηση για το εν λόγω συμβάν πραγματοποίησε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με αρκετούς γονείς να απευθύνουν ερωτήματα ως προς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η παρενόχληση της μαθήτριας αλλά και πώς δεν το αντιλήφθηκαν οι εκπαιδευτικοί. Οι ίδιοι περιμένουν τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να ερευνήσουν το περιστατικό ώστε να λάβουν τις απαραίτητες απαντήσεις.

Πηγή: newsbeast.gr