Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 15χρονος στη Βρετανία, νιώθοντας, σύμφωνα με τη μητέρα του, απομονωμένος από τον κόσμο στη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό.

Ο 15χρονος kickboxer Kian Southway, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, είπε στη μητέρα του πως ήθελε «να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα» όταν άρχισαν να εφαρμόζονται οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Πέντε ημέρες αργότερα, ο Kian βρέθηκε νεκρός, αφήνοντας πίσω του συντετριμμένη την οικογένειά του.

Η 40χρονη μητέρα του Jolene Southway απευθύνει έκκληση στους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους στη διάρκεια της κρίσης με τον κορονοϊό. «Ήταν τόσο αναπάντεχο, είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Έχουμε παγώσει. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως ο Kian δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε κατάθλιψη. Θέλουμε ο κόσμος να ξέρει πως συμβαίνει πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως κυριολεκτικά ένιωθε απομονωμένος από τον κόσμο λόγω του Covid-19. «Ο Κian αγαπούσε τη ζωή. Ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε το lockdown  τη Δευτέρα κι εκείνος “έφυγε” την Παρασκευή. Έλεγε πως δεν μπορούσε να περιμένει να περάσουν όλα και πως ήθελε να τα κάνει όλα να περάσουν γρήγορα.

Ο Kian άφησε την τελευταία του πνοή στις 31 Μαρτίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Ήταν πολύ κοινωνικός. Ήταν και λίγο ντροπαλός αλλά και πολύ ευγενικός. Σκεφτόταν όσους αγαπούσε, ήταν καταπληκτικός. Δεν το περιμέναμε αυτό, συνεχώς μιλάμε κι ενθαρρύνουμε τα παιδιά να μιλήσουν, δεν κρύβουμε τίποτα. Ο Kian ήξερε πως είναι οκ να μην είναι κάποιος καλά και δεν μίλησε. Δεν θα μάθουμε ποτέ».

Για την ενίσχυση της οικογένειας του Kian ανοίχτηκε σελίδα GoFundMe.

Πηγή: newsbeast.gr