Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και αφορούν τους ασθενείς που νόσησαν από κορονοϊό και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τρεις από τους τέσσερις ασθενείς και συγκεκριμένα ένας 68χρονος Γερμανός από το Πήλιο, ένας 70χρονος Λαρισαίος και ένας 82χρονος από την περιοχή Δαμάσι αποσωληνώθηκαν. Ο τελευταίος μάλιστα σήμερα βγήκε και από την ΜΕΘ του νοσοκομείου και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Γιατροί και νοσηλευτές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους με χειροκροτήματα, την ώρα που ο ασθενής έβγαινε από την ΜΕΘ, καθώς πρόκειται για καλή εξέλιξη σχετικά την πορεία της υγείας τόσο του ίδιου του ασθενή όσο και των υπολοίπων που δίνουν την μάχη με τον ιό.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετικό βίντεο και έγραψε: «Τρεις από τους τέσσερις ασθενείς στη ΜΕΘ-COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας αποσωληνώθηκαν. Τρεις ακόμα νίκες ζωής, από τους ήρωες της ΜΕΘ».