Τους τρόπους επικοινωνίας ατόμων με προβλήματα εξάρτησης με τις δομές του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας, ανακοίνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), για το πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας και υλοποιείται με τη συνεργασία του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

«Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η δυνατότητα συνέχισης της δουλειάς μας στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Το εν λόγω πρόγραμμα υποστηρίζει ανθρώπους με πρόβλημα εξάρτησης και τους συγγενείς τους σε τέσσερις πόλεις της χώρας.

Προσαρμόζοντας τη λειτουργία του με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των υπόλοιπων φορέων με στόχο την προστασία των μελών και του προσωπικού από τον κορονοϊό, η δομή προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εξής:

  • Με ατομικό ραντεβού με φυσική παρουσία, στο οποίο τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.
  • Τηλεφωνικά. Υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών ραντεβού.
  • Διαδικτυακά. Υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεων μέσω skype.

Για όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητο να κλειστεί τηλεφωνικά ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα και ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Θεσσαλονίκη τηλ. 2310500477-8 email [email protected] , Λάρισα τηλ. 2410 233332 email [email protected] , Χανιά τηλ. 2821023432 email [email protected] , Σητεία τηλ 2843029620 email Ταχυδρομείο: [email protected]