Μια βασίλισσα της ομορφιάς που στέφθηκε Μις Αγγλία το 2019 επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το φιλανθρωπικό της ταξίδι στο εξωτερικό, για να συνεχίσει την καριέρα της ως γιατρός και να προσφέρει στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Η Bhasha Mukherjee έχει σπουδάσει Ιατρική και θεωρεί πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να χρησιμοποιήσει το πτυχίο της και να βοηθήσει στη μάχη κατά του ιού, που έχει πλήξει με σφοδρότητα τη χώρα της, όπως αναφέρει το CNN.

Συγκεκριμένα, επέστρεψε στην Αγγλία από ταξίδι στην Ινδία την περασμένη εβδομάδα και τέθηκε σε αυτοαπομόνωση στο πλαίσιο των οδηγιών κατά του Covid-19.

Καθώς η κατάσταση στη χώρα επιδεινωνόταν, η Mukherjee λάμβανε μηνύματα από πρώην συναδέλφους της στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν, στην πόλη Boston της ανατολικής Αγγλίας, που της περιέγραφαν με μελανά χρώματα την κατάσταση.

Επικοινώνησε με τη διοίκηση του παλιού χώρου εργασίας της, το Νοσοκομείο Pilgrim, και ρώτησε αν θα μπορούσε να επιστρέψει στη δουλειά.

«Ήθελα να γυρίσω σπίτι. Ήθελα να έρχομαι και να πηγαίνω κατευθείαν στην δουλειά», δήλωσε στο CNN.

«Είναι απίστευτος ο τρόπος που όλος ο κόσμος επαινεί τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και ήθελα να είμαι μια από αυτούς, αφού ξέρω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω», πρόσθεσε.

Η Mukherjee, που μετακόμισε στην Αγγλία όταν ήταν 9 ετών ενώ κατάγεται από την Ινδία, ανέφερε ότι σπούδασε ιατρική για περιόδους όπως αυτή.

«Η καλύτερη περίοδος για να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου είναι τώρα, που είναι μια στιγμή ανάγκης» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr