Μπορεί η UEFA να απειλεί τις βελγικές ομάδες με αποκλεισμό λόγω του «λουκέτου» στο πρωτάθλημα, όμως και στην Ιταλία φαίνεται να σκέφτονται την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, έξι ομάδες της Serie Α (Μπρέσια, Ουντινέζε, ΣΠΑΛ, Τορίνο, Σαμπντόρια, Τζένοα) φέρονται να μην επιθυμούν να αγωνιστούν ξανά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2019-20), με τις Μίλαν, Φιορεντίνα και Κάλιαρι να φαίνεται ότι συμφωνούν με τη θέση τους.

Αντίθετα, Γιουβέντους, Λάτσιο, Πάρμα, Ρόμα και Νάπολι επιθυμούν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα το καλοκαίρι, με την Ίντερ να μην ταχθεί σε κάποιο «στρατόπεδο».

Στη δυσκολότερη θέση βρίσκεται η Αταλάντα, η οποία δεν μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική της έδρα, καθώς το Μπέργαμο είναι το επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού.

Πάντως, όλα αναμένεται να κριθούν από τη στάση της κυβέρνησης, καθώς ναι μεν θέλει να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες για να δοθεί ένα μήνυμα ελπίδας στη χώρα, περιμένοντας τις υγειονομικές αρχές να ξεκαθαρίσουν πότε μπορεί να γίνει αυτό.

Πηγή: newsbeast.gr