Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/1) το ιατρείο παιδιάτρου στο Λουτράκι, η οποία συμμετείχε σε καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το loutraki365.gr, άγνωστοι έγραψαν με γκράφιτι «Πόσα πήρες» στην είσοδο του ιατρείου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει το τοπικό DMnews.gr, η παιδίατρος υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να δέχεται επίθεση από συγκεκριμένες ομάδες που την κατηγορούν ότι συμμετείχε σε καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Τι σχολίασε η παιδίατρος

Σημειώνεται ότι η παιδίατρος ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια εμβολιασμού για τα παιδιά του Υπουργείο Υγείας ήταν εθελοντική και έγινε αφιλοκερδώς.

Συγκεκριμένα, η παιδίατρος έγραψε, σύμφωνα με την τοπική σελίδα: «Για την άνανδρη επίθεση (συνθήματα) με spray στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη».

Πηγή: newsbeast.gr