Διαδικτυακό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βγούμε απόψε στα μπαλκόνια μας στις 21:00 και να χειροκροτήσουμε τους ανθρώπους του συστήματος υγείας για τον αγώνα που δίνουν για τον κορονοϊό.

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», αναφέρεται στο κάλεσμα .

Το δικό της μήνυμα στέλνει και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη με ανάρτηση στο twitter .

«Στις 21:00 σήμερα το βράδυ όλοι στο μπαλκόνι μας!!

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» αναφέρει η κ. Μητσοτάκη.

Παρόμοιο κάλεσμα έγινε χθες στην Ισπανία ενώ σήμερα στις 9 το βράδυ οι Ιταλοί θα βγουν στα παράθυρα με ένα φωτεινό αντικείμενο, “για να λάμψει η χώρα” μέσω δορυφόρου.