Στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναφέρθηκε η εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Ανάμεσα στους συλληφθέντες της περασμένης εβδομάδας ήταν και ένας νεαρός Πακιστανός ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η δικηγόρος του Πακιστανού, Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε στην εκπομπή για τον πελάτη της. «Κατ’ αρχάς πρέπει να μιλήσω για κάτι που μου έχει κάνει εντύπωση σε αυτή την υπόθεση. Μιλάμε για τον εκμαυλισμό ενός 12χρονου παιδιού. Αυτοί που το μεγάλωσαν και το διέφθειραν το ‘χουν κάνει να σκέφτεται σαν μεγάλος άνθρωπος, δηλαδή καμία σχέση με την ηλικία της» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Πρωτογεράκη.

«Το βίαζαν το παιδάκι και από ένα σημείο και μετά κινούταν και μόνο του, γιατί από τη δικογραφία προκύπτει αυτό, ότι έβρισκε τους πελάτες και μόνη της» σημείωσε η ηθοποιός και συνήγορος του Πακιστανού.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, των συνεργατών της αλλά και του Σταύρου Μπαλάσκα ήταν άμεση, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει σε υψηλούς τόνους: «Κάτι τέτοιο το ακούμε πρώτη φορά. Ένα 12χρονο; Είναι σοκαριστικό αυτό που λέτε, δεν ισχύει».

Η Βίκυ Πρωτογεράκη ενέμεινε στη θέση της, αναφέροντας: «Τη ρωτούσε η κοινωνική λειτουργός: σε αυτόν πήγες γιατί σου το υπέδειξε ο Μίχος; Και απαντούσε: όχι. Εγώ είδα τη στιχομυθία που είχε με την κοινωνική λειτουργό και διάβασα τη δικογραφία. Εγώ λυπάμαι πάρα πολύ για τον εκμαυλισμό του παιδιού. Αυτοί που το κάνουν θέλουν κρέμασμα».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της, η Βίκυ Πρωτογεράκη τόνισε: «Όσον αφορά τον Πακιστανό. Ήταν 22 χρονών, είχε πέντε χρόνια σχέση με μία κοπέλα. Η αναγνώριση από την 12χρονη έγινε μέσα από μία φωτογραφία του 2019 από ένα άσυλο που είχε ο άνθρωπος και δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή μορφή του. Το είδαν ο Εισαγγελέας και η Ανακρίτρια ότι δεν είχε καμία σχέση».

Πηγή: newsbeast.gr