Ο αδερφός της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό δήλωσε ότι η μητέρα του βρίσκεται άδικα στη φυλακή και πως πρέπει να αποφυλακιστεί άμεσα, γιατί σύμφωνα με τον ίδιο κρατείται χωρίς επαρκή στοιχεία.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε πως «έχουμε ανάγκη τη μητέρα μας, είμαστε αγανακτισμένοι και θυμωμένοι με όλα αυτά τα σιχάματα που εκτός από το κακό που έκαναν στην αδερφή μου διέλυσαν την οικογένειά μας. Η μητέρα μας βρίσκεται άδικα στη φυλακή χωρίς επαρκή στοιχεία που να την εμπλέκουν με την υπόθεση».

Επίσης, είπε ότι «δεν θέλω να ξεχάσω, θέλω να θυμάμαι ότι άνθρωποι που προδίδουν, ότι δεν εκτιμούν, ότι δεν σέβονται. Ξεχνούν και πληγώνουν. Θέλω να θυμάμαι αλλά να πάω μπροστά εκεί που όλα πληρώνονται και που όλοι αυτοί που μίλησαν χωρίς να ξέρουν, χωρίς αποδείξεις θα κλείσουν τα στόματά τους. Δημοσιεύσεις χωρίς αλήθειες βγαίνουν στο φως χωρίς να ορίσαμε κάποιον ως δικηγόρο. Σταματήστε επιτέλους».

«Αγανακτώ που η κοινωνία έχει γεμίσει ας τους πούμε με ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να εκφοβίσουν τους φτωχούς και αδύναμους να μην μιλούν. Όμως εγώ δεν φοβάμαι, θα μιλάω και θα φωνάζω “η μητέρα μου είναι αθώα” και η θέση της είναι εδώ κοντά στα παιδιά της», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr