Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι δικηγόροι της οικογένειας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. Όπως αναφέρουν, η ανήλικη δέχτηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της θείας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας άγνωστος άντρας φέρεται να την απείλησε με μαχαίρι. Την ώρα του συμβάντος το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι. Ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στην κατοικία της θείας της και κρατώντας μαχαίρι απείλησε και χτύπησε 12χρονη.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση των πληρεξούσιων δικηγόρων της οικογένειας, Ασπασίας Ταραχοπούλου και Αντωνίας Λεγάκη, ο άνδρας, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα. Το κορίτσι έσπρωξε την πόρτα και εκείνος πρόλαβε να της επιτεθεί με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Καθώς η ανήλικη φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, ο άγνωστος έφυγε.

Οι δικηγόροι εξηγούν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια δέχεται απειλές και μόλις δύο μέρες πριν, ενώ ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» και εξαφανίστηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων: Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

Πηγή: newsbeast.gr