Μέσω υπομνήματος θα δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος δύο αγοριών 19 και 15 ετών, ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου, την ερχόμενη Πέμπτη (23/02).

Το υπόμνημά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ θα κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα είναι συνολικά 90 σελίδες. Ο πατέρας Αντώνιος στο υπόμνημα 90 σελίδων επικαλείται στοιχεία που είτε διαψεύδουν τους ισχυρισμούς των δύο αγοριών είτε αποδίδουν στις καταγγελίες τους ιδιοτελή κίνητρα.

Στο μεταξύ «διαστάσεις θρίλερ» προσδίδουν στην υπόθεση οι αναφορές για ξυλοδαρμούς και απειλές σε βάρος σημαντικών μαρτύρων σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Δεκαπεντάχρονος φιλοξενούμενος στη δομή κατήγγειλε πως δέχτηκε επίθεση από δύο άτομα που τον χτύπησαν λέγοντας του «εσύ είσαι με την μεριά του πατέρα».

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στις αρχές Φεβρουαρίου ένας πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού του Κόσμου» προσπάθησε να συναντήσει τον 15χρονο που έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια πιθανόν για να του ασκήσει πίεση και να τον υποχρεώσει να αλλάξει την κατάθεσή του.

Πηγή: newsbeast.gr