Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Κιβωτό του Κόσμου περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» ο 19χρονος που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση.

«Όλο αυτό άρχισε στα 16 και μέχρι να φύγω. Όταν έφυγα από την Κιβωτό άργησα πολύ να εμπιστευτώ ειδικά άνδρες. Ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα θεοποιήσει στο μυαλό μου, τον λάτρευα, τον αγαπούσα σαν πατέρα μου. Ήταν ο φόβος για τη μαμά μου, για τον αδερφό μου, αυτός ήταν ο λόγος που έκανα τόσο καιρό να αντιδράσω» είπε.

Περιέγραψε επίσης τον τρόπο που προσπάθησαν κάποιοι να τον σταματήσουν από το να αποκαλύψει όσα είχε βιώσει. «Όταν αποφάσισα στις αρχές Μαΐου να μιλήσω με βρήκε στο δρόμο ένα από τα πρωτοκαλίκαρα του πάτερ και η αντίδρασή του ήταν να με χαστουκίσει και να με αρπάξει από το χέρι ώστε να μου δώσει κι άλλο ξύλο, έπαθα σοκ. Κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μέτρο. Ξέφυγα και άρχισα να τρέχω, έκοψα κάθε επαφή. Μου είχαν πει οι δικοί μου άνθρωποι να μιλήσω, έκοψα κάθε επαφή από τον φόβο μου. Το κίνητρο για να μιλήσω ήταν τα επόμενα παιδιά που θα συνέχιζαν εκεί μέσα» ανέφερε.

«Φιλοξενούμαι σε σπίτια δεξιά και αριστερά»

Όπως είπε ο 19χρονος πλέον φιλοξενείται «δεξιά και αριστερά» σε σπίτια φίλων. «Στην Κιβωτό βρισκόμουν από τα έξι έως τα 18. Δεν βγήκα και είπα ότι η Κιβωτός δεν έχει κάνει έργο. Έχω ζήσει και πολύ όμορφα εκεί μέσα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνονται. Τον τελευταίο μήνα που έχω κάνει την καταγγελία φιλοξενούμαι σε σπίτια δεξιά και αριστερά σε φίλους μου. Δεν έχω δεχτεί απειλητικά μηνύματα, έχουν δεχτεί δικοί μου. Τους βάζουν να τα στέλνουν» επισήμανε.

Όπως είπε αρκετά παιδιά υπηρετούσαν τον πατέρα Αντώνιο, ανάμεσά τους και ο ίδιος. «Αρκετά παιδιά τον υπηρετούσαν, ανάμεσα τους και εγώ. Ακόμα και τα πρωτοπαλίκαρά του τού φορούσαν τα παπούτσια, άτομα 36 χρονών με παιδιά και γυναίκες. Δεν πρέπει να φοβούνται και όσο λέμε την αλήθεια δεν πρέπει να υπάρχει φόβος. Δίπλα μου βρίσκονται φίλοι μου από την Κιβωτό».

Πηγή: newsbeast.gr