Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς από την έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας στην «Κιβωτό του Κόσμου», με πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε μία από τις δύο δομές του Κολωνού εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πρόκειται για τη δομή στην οποία συνήθιζαν να διαμένουν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα του, Σταματία Γεωργαντή.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν λόγο για «αξιοσημείωτα ευρήματα από την έρευνα σε τουλάχιστον ακίνητα και δομές της Κιβωτού του Κόσμου», με τα αποτελέσματα να διαβιβάζονται στην Εισαγγελία.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι τα χρήματα που εντοπίστηκαν στη δομή να βρίσκονταν προηγουμένως στην τραπεζική θυρίδα που επισκέφτηκε η τέως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΚΟ πριν από περίπου 10 ημέρες. Βέβαια, κανείς – πλην της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή – δεν γνωρίζει τι υπήρχε σ’ αυτό το κουτί.

Παράλληλα, από μέρα σε μέρα αναμένονται οι απαντήσεις κι άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για τους δεσμευμένους λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας του.

Μέχρι στιγμής, πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 200.000 – 250.000 ευρώ που εντοπίστηκαν σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, ποσό για το οποίο θα κληθούν να δώσουν εξηγήσει. Όσον αφορά την εν γένει έρευνα των Αρχών στα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου», θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Πηγή: newsbeast.gr