Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2024, η Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να μην τον χάσει ως ελεύθερο και ο παίκτης θα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο, αναφέρουν τα νέα ρεπορτάζ, μόνο αν πάρει από τους Γάλλους το ποσό των 150 εκατ. ευρώ.

Ο Μπαπέ είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί το καλοκαίρι του 2022, πέρυσι δηλαδή, καταφέρνοντας να περάσει μια σειρά από… εντυπωσιακούς όρους. Ένας εξ αυτών προβλέπει ότι ο Γάλλος επιθετικός θα πάρει… μπόνους αφοσίωσης ύψους 150 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2023-24, αλλά αυτά τα λεφτά θα τα χάσει, όπως είναι λογικό, αν πωληθεί τώρα.

Έτσι, όπως αναφέρουν Ισπανοί και Γάλλοι, ο Μπαπέ θα συμφωνήσει σε πώλησή του αυτό το καλοκαίρι μόνο αν πάρει από την Παρί αυτά τα 150 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τη νέα σεζόν ή έστω το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο Μπαπέ θέλει να μείνει στην Παρί για ακόμη ένα χρόνο ώστε να πάρει αυτά τα 150 εκατ. ευρώ που είναι… μπόνους αφοσίωσης, για να φύγει το καλοκαίρι του 2024 και να πάρει ένα αντίστοιχο μπόνους και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρα από τις ετήσιες απολαβές του που ούτως ή άλλως είναι και θα συνεχίσουν να είναι κάτι δεκάδες εκατ. ευρώ.

Πηγή: newsbeast.gr