Τα φρέσκα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής φέρνουν γεύση απ’ το  χωριό στο πιάτο σας καθώς προέρχονται από κότες που μεγαλώνουν ελεύθερα και ξέγνοιαστα στις ορεινές φάρμες των Ιωαννίνων και τρέφονται με καλαμπόκι!

Με γνώμονα την ξεχωριστή γεύση και την κορυφαία ποιότητα, τα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής αποτελούν την πιο υγιεινή και ιδανική επιλογή κατανάλωσης για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για αυγά από κότες που τρέφονται με υψηλής ποιότητας καλαμπόκι, με τη διατροφή τους να είναι πιστοποιημένη από τον Agrocert, ενώ έχουν 28 ημέρες διάρκεια ζωής από την παραγωγή τους. Έτσι, τα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι στο καθημερινό μας διατροφολόγιο και σύμμαχός μας στην ισορροπημένη διατροφή!

Τα αυστηρά συστήματα αυτοελέγχου, η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα αποτελούν τις σημαντικότερες παραμέτρους στις καθημερινές λειτουργίες της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων που παράγει τα Ηπειρώτικα Αυγά, με αποτέλεσμα να μας προσφέρουν τα πιο νόστιμα και υγιεινά αυγά από κότες που ζουν ελεύθερες!

Tα Ηπειρώτικα Αυγά βρίσκονται στα σημεία πώλησης μέσα σε 24 ώρες από την παραγωγή τους μέσω του δικτύου διανομής του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο πραγματικά φρέσκα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής στους καταναλωτές.

Γιατί τα Ηπειρώτικα Αυγά Ελευθέρας Βοσκής έχουν Ονομασία Προέλευσης και Ποιότητα!