Το Αττικό Νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19, επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσαν οι πρώην υπουργός Υγείας και αρμόδιος τομεάρχης, Ανδρέας Ξανθός, αλλά και ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προσπάθειες και τις ανάγκες του προσωπικού στην καταπολέμηση του ιού.

«Ήρθα για να μάθω περισσότερα για την προσπάθεια που κάνετε και ταυτόχρονα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το προσωπικό, το διοικητικό άλλα κυρίως το νοσηλευτικό – γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μια δύσκολη μάχη αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή και ελπίζω να την δίνουν με τη στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», είπε ο Αλ. Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid-19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid-19», σημειώσει ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο «Αττικόν»

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές αλλά και το διοικητικό προσωπικό για την δύσκολη μάχη που δίνουν αυτές τις μέρες για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές. Μια μάχη που απαιτεί την στήριξη όλων μας, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Με άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών που θα ενισχύσουν όλο το σύστημα δημόσιας Υγείας. Επίσκεψη στο «Αττικόν», ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον Covid-19.

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Κατά την περιήγησή του στο νοσοκομείο, ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Πηγή: newsbeast.gr