Σε δημόσια αναγνώριση του τεράστιου έργου που προσφέρουν γιατροί, νοσηλευτές και γενικότερα του υγειονομικού προσωπικού στην Ελλάδα στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας του κορονοϊού εξέφρασε η οικογένεια Αντετοκούνμο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, «σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο».

Υπενθυμίζεται ότι, ο «Greek Freak», τα αδέλφια του και η μητέρα του έκαναν δωρεά 10.000 μάσκες στον δήμο Ζωγράφου και 10.000 ακόμη μάσκες στον Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), στη «μάχη» που δίνουν με τον ιό.

Οι δύο αναρτήσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Πηγή: newsbeast.gr