Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου για τις ανάγκες της εκπομπής «Μαζί σου»  βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν». Εκεί όπου στις μέρες την πανδημίας έχουν έρθει στον κόσμο τρία προς ώρας μωράκια από γυναίκες θετικές στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, οι χτύποι της καρδιάς ενός ακόμα μωρού, του τρίτου που γεννήθηκε από μητέρα θετική στον κορονοϊό, ακούστηκαν την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο . Το αγοράκι βάρους 3 κιλών και 340 γραμμαρίων είναι πολύ καλά στην υγεία του και φιλοξενείται στο τμήμα πρόωρων νεογνών ενώ η μητέρα του μεταφέρθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου. «Έχουμε δώσει όρκο στον Ιπποκράτη και είμαστε πάντα θετικοί σε κάθε πρόκληση» επισημαίνει ο μαιευτήρας Γιώργος Χρέλιας.

«Τους είδαμε να σχηματίζουν με τα δάχτυλα τους το σήμα της νίκης αγωνιώντας πίσω από τις μάσκες και τα ειδικά γυαλιά λίγα λεπτά πριν από την πρώτη γέννα γυναίκας θετικής στον κορονοϊό. Αυτοί οι άνθρωποι κατάφεραν να νικήσουν τον αόρατο εχθρό» σημειώνει στο ρεπορτάζ η Τατιάνα Στεφανίδου, προσθέτοντας πως «οι ήρωες της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουμε εν μέσω πανδημίας έβγαλαν τις μάσκες και τις στολές αστροναύτη, όπως λένε, για να μιλήσουν μέσα από την τρίτη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν»