Ολοκληρώθηκε το σημαντικό ΔΣ της Super league για το μέλλον του πρωταθλήματος αλλά και την περίπτωση της επιστροφής των 5 βαθμών που αφαιρέθηκαν από την Ξάνθη για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Στην σύσκεψη τέθηκε να γίνει η πρόταση στην κυβέρνηση για σέντρα στα πλέι οφ και πλέι άουτ το διήμερο 6-7 Ιουνίου. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr αυτή η πρόταση έγινε δεκτή από τον συνεταιρισμό.

Μάλιστα ο ο Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε ότι: «Έχουμε πάρει αναλυτικές οδηγίες απ τους καθ ύλην αρμοδίους. Το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το συντομότερο δυνατόν να αρχίσουμε (στις 6-7 Ιουνίου)».

Στο μεταξύ στο κενό έπεσε η πρόταση της Ξάνθης, να της επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ και τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, για το θέμα της μετοχικής της σύνθεσης.

Όπως μετέδωσε το gazzetta.gr, δέκα ομάδες ήταν υπέρ της απόρριψης του αιτήματος της Ξάνθης. Μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΟΦΗ. Με επιφυλάξεις ήταν ο ΠΑΟΚ, παρών ο Παναθηναϊκός και ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. Λευκό ψήφισε και ο Παναιτωλικός.

Πηγή: newsbeast.gr