Αστυνομικοί από το Νιου Τζέρσεϊ τραυματίζουν θανάσιμα έναν άντρα που κρατάει μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά του.

Οι αστυνομικοί έριξαν δύο σφαίρες στον 39χρονο Hasani Best τον Αύγουστο, έπειτα από μια κατάσταση που χρειάστηκε 45 λεπτά για να αποκλιμακωθεί. Το υλικό έδωσε στη δημοσιότητα ο εισαγγελέας του Νιου Τζέρσεϊ, Gurbir S. Grewal.

Ο Best είχε κλειστεί μέσα στο διαμέρισμα και τον βλέπουμε να ανοιγοκλείνει αρκετές φορές την πόρτα, αποκαλύπτοντας ότι κρατούσε μαχαίρι. Οι αστυνομικοί τον καλούν αρκετές φορές να ρίξει το μαχαίρι και να παραδοθεί και εκείνος ανοίγει τελικά την πόρτα και απειλεί έναν αστυνομικό.

«Θα τον μαχαιρώσω», ακούγεται να λέει, γυρνώντας το μαχαίρι στον Sean DeShader. Ο οποίος άνοιξε πυρ μερικές στιγμές αργότερα.

Πριν πέσουν οι σφαίρες μάλιστα, το περιστατικό φαίνεται να έχει αποκλιμακωθεί, με τους αστυνομικούς και τον Best να αστειεύονται. «Κουρέψου και θα βγω», λέει σε έναν αστυνομικό και όλοι έβαλαν τα γέλια. «Βγες και θα σε αφήσουμε να τον κουρέψεις», του λέει ένας άλλος.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν για τον καυγά που άκουσαν οι γείτονες να εκτυλίσσεται μέσα στο σπίτι, μεταξύ του άντρα και μιας γυναίκας, στις 21 Αυγούστου. Όταν έφτασε όμως η αστυνομία, ο Best κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι. Όσο για τη γυναίκα, ήταν εκτός σπιτιού.

Η εισαγγελία του Νιου Τζέρσεϊ συνεχίζει τις έρευνες για τον θάνατο του άντρα και προτίθεται να φέρει την υπόθεση στο δικαστήριο, ώστε να κρίνουν οι ένορκοι αν έχουν ευθύνη οι αστυνομικοί…

Πηγή: newsbeast.gr