Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται από το Σάββατο 23 Μαΐου ο αποκαλούμενος ως «δράκος» του Κάβου. Ο 47χρονος, ο οποίος κυκλοφορούσε βαριά οπλισμένος, τραυματίστηκε προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης, όμως η προσπάθειά του δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο άνθρωπος που στο παρελθόν είχε φυλακιστεί για βιασμούς και κατηγορείται εκ νέου για το ίδιο έγκλημα σε βάρος μιας γυναίκας, έχει και έναν άνθρωπο ο οποίος νοιάζεται για εκείνον και δηλώνει μέσω του Mega ότι τον αγαπά ακόμη.

Όπως σημείωσε η Μαρίνα (όπως είναι το όνομα της 22χρονης), ήταν μαζί για περίπου 1,5 μήνες και σημείωσε ότι η σχέση τους είχε εντάσεις, ωστόσο δεν της φέρθηκε άσχημα. «Δεν φοβήθηκα στιγμή δίπλα του», τόνισε η νεαρή κοπέλα, συμπληρώνοντας ότι όσο ήταν μαζί στην καθημερινότητά τους δεν σκεφτόταν ότι ο σύντροφός της είχε καταδικαστεί για βιασμούς.

Ωστόσο, καταδίκασε την πράξη του βιασμού, για την οποία κατηγορείται. «Το ότι έχει βιάσει δεν το δικαιολογώ, γιατί είμαι γυναίκα και ξέρω πως αυτό είναι το χειρότερο πράγμα. Το ότι έκλεβε όμως το δικαιολογώ, γιατί όταν δεν σου δίνει κανένας δουλειά έξω, πρέπει να ζήσεις».

Και πρόσθεσε: «Εγώ τον αγαπώ ακόμα. Κοντά του ένιωθα ασφάλεια. Φρόντιζα να μην του θυμίζω τις κατηγορίες και το παρελθόν του».

Πηγή: newsbeast.gr