Σε συνέντευξή του ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ ανέφερε πως οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν το πρωτάθλημα και πως δεν υπάρχει σκέψη για ακύρωση της σεζόν.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη ανέφερε απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα αρχίσει και πάλι το NBA μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού: «Πρέπει αν υπάρξουν τρεις επιλογές. Πρώτη μπορούμε να κάνουμε τα παιχνίδια όπως πρέπει; Με την παρουσία 19.000 θεατών, κανονικά ως το τέλος;

Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνουμε τα παιχνίδια χωρίς θεατές, με περιορισμένο αριθμό ανθρώπων στο γήπεδο, που θα έχουν κάνει τα απαραίτητα τεστ. Τρίτη είναι αν μπορούμε να συνεχίσουμε την στιγμή που υπάρχει αυτή η τρέλα, η σκληρή πραγματικότητα, όπου τα τηλεοπτικά δίκτυα ασχολούνται με την πανδημία. Τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η υστερία σε εμάς, στο πρωτάθλημα εφόσον ξεκινήσει και πάλι. Ξέρω ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν κανονικά την χρονιά, είναι απλά παιδιά που θέλουν να παίξουν μπάσκετ. Αλλά θα ξεκινήσουμε όταν οι αρμόδιες αρχές Υγείας μας δώσουν το ΟΚ».

Για το αν υπάρχει σκέψη να ακυρωθεί η φετινή σεζόν: «Όχι δεν το σκέφτομαι, δεν βρισκόμαστε εκεί ακόμα. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι σε φάση… άρνησης αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου ακόμα. Είμαι αισιόδοξος».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr