Μοναδικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σε γειτονιά της Κυψέλης, όπου μια παρέα υποδέχτηκε με έναν συγκινητικό τρόπο τη φίλη τους που επέστρεψε νικήτρια από το νοσοκομείο. Τα όργανα βγήκαν στον δρόμο και η μουσική ακουγόταν σε όλη τη γειτονιά.

To βίντεο αναρτήθηκε στο facebook από τη Γωγώ Αντζολετάκη, η οποία έγραψε: «Ένα από τα πιο συγκινητικά… τα πιο ανθρώπινα… τα πιο ευεργετικά για την ψυχή πράγματα, που έχω δει στη ζωή μου!

Σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στην οδό Μηθύμνης στην πλ. Αμερικής.

Η μπάντα πνευστών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ να κάνει “καντάδα” σε μια φίλη τους (με σοβαρή ασθένεια) που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο.

Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλλα ψηλά απ’ το μπαλκόνι της γ ε λ ο ύ σ ε… κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ’ ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης.

Αχ, Χριστέ μου… Πόσο όμορφος μπορεί να είναι ο κόσμος σου, όταν εκφράζεται από τόσο όμορφους ανθρώπους!».

Ένα από τα πιο συγκινητικά… τα πιο ανθρώπινα… τα πιο ευεργετικά για την ψυχή πράγματα, που έχω δει στη ζωή μου !Σήμερα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στην οδό Μηθύμνης στην πλ. Αμερικής.Η μπάντα πνευστών ΑΓΙΑ ΦΑΝΦΑΡΑ να κάνει “καντάδα” σε μια φίλη τους ( με σοβαρή ασθένεια) που μόλις βγήκε από το νοσοκομείο.Και βούιξε ο τόπος από υπέροχες μουσικές, κι η άρρωστη κοπέλλα ψηλά απ’ το μπαλκόνι της γ ε λ ο ύ σ ε… κι ο κόσμος που περνούσε απολάμβανε τ’ ακούσματα εκστατικός, κι από παντού ανάβλυζε το ακριβό άρωμα της χαράς και της αγάπης.Αχ, Χριστέ μου… Πόσο όμορφος μπορεί να είναι ο κόσμος σου, όταν εκφράζεται από τόσο όμορφους ανθρώπους !

Posted by Γωγώ Ατζολετάκη on Sunday, January 30, 2022