Η μισθοφορική οργάνωση Wagner που πολεμάει για λογαριασμό της Ρωσίας στο πόλεμο της Ουκρανίας ανέβασε τους τόνους και έστειλε μια «ματωμένη» βαριοπούλα με σφραγίδα της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αφορμή ψήφισμα που πέρασε και αναγνωρίζει τη Μόσχα ως κράτος που προάγει την τρομοκρατία.

«Να λάβουν υπόψιν τους την πληροφορία, πριν ψηφίσουν», ανέφερε ο ιδρυτής της Yevgeny Prigozhin, σύμφωνα με την telegraph.co.uk, για τη βαριοπούλα που έφερε «σφραγίδα» της ρωσικής παραστρατιωτικής οργάνωσης και ίχνη αίματος στη λαβή της.

Έτσι, η βαριοπούλα – όπλο σήμα κατατεθέν των δολοφονιών της οργάνωσης – εστάλη μέσα σε μία θήκη βιολιού, ενώ στο Telegram αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας δικηγόρος που εργάζεται για τον ηγέτη της Wagner να μεταφέρει μία θήκη βιολιού σε ένα δωμάτιο και να την τοποθετεί επάνω σε ένα τραπέζι.

Ακολούθως σηκώνει το καπάκι της θήκης του βιολιού, επιδεικνύοντας την καλογυαλισμένη βαριοπούλα που έχει χαραγμένο το λογότυπο της Wagner ενώ στη λαβή έχει κόκκινη μπογιά, σαν να είναι βαμμένη με αίμα.

Πηγή: newsbeast.gr