Η Νέα Δημοκρατία κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να θέσει εκτός κόμματος τους Παύλο Πολάκη και Γιώργο Κυρίτση τους οποίους χαρακτηρίζει «χυδαιολόγους».

Αφορμή στάθηκαν οι αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την επίθεση που έκανε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Όχι μόνο δεν ακούσαμε καταδίκη από τον κ. Τσίπρα για τις χυδαιότητες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Γρηγόρη κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς, αλλά σήμερα είδαμε δύο κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Πολάκη και τον Γ. Κυρίτση να υπερθεματίζουν» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και καταλήγει:

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ανεπίτρεπτο, για τη λειτουργία της δημοκρατίας να σιωπά. Τον καλούμε να αποδοκιμάσει τους χυδαιολόγους, θέτοντάς τους εκτός του κόμματός του. Αν δεν το κάνει, πίσω από αυτούς κρύβεται ο ίδιος» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη και του Γιώργου Κυρίτση

Την οργή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι αναρτήσεις του Πάυλου Πολάκη και του Γιώργου Κυρίτση. Ο Παύλος Πολάκης μέσω facebook έγραψε: «Ε ΒΕΒΑΙΑ . Το “μ@λ@κ@ς” στο Facebook είναι βρισιά ,ενώ το “αλήτης” μέσα στο κοινοβούλιο είναι πολιτικός πολιτισμός και τα σκίτσα στο gov.gr είναι χιούμορ!!!

Βρε αιντε από δω λαμόγια υποκριτες που θα σας ζητήσουμε και συγγνώμη και θα διαγράψουμε το σύντροφο .Κακως ζήτησες Ηλία Γρήγορη την αναστολή της ιδιότητας σου!! (όπως και η Μυρσινη Βουνάτσου πριν λίγο καιρό που συνειδητά διαστρέβλωσαν και ξέσκισαν αυτό που έγραψε)»

Ο Γιώργος Κυρίτσης με ένα tweet του ανέφερε: «Η σπουδή του Συριζα να αποκηρύξει στέλεχός του επι βωμολοχία, επειδή το ζήτησαν η νδ κ τα κανάλια ήταν κατά τη γνώμη μου λανθασμένη».

Πηγή: newsbeast.gr