Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Τζένης Μπαλατσινού και του Στέλιου Κούλογλου με αφορμή ένα άρθρο στην ιστοσελίδα, tvxs.gr όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Το site “jenny.gr” της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”… Η κυβέρνηση ενέκρινε δαπάνη 11 εκατομμυρίων ευρώ, για υπηρεσίες επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών που απαιτούνται για την υλοποίηση εκστρατείας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας και των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού COVID- 19. Αν το σχετικό διαφημιστικό του “Μένουμε Σπίτι” στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις».

Η απάντηση από την ίδια την Τζένη Μπαλατσινού ήρθε άμεσα μέσω twitter, με την ίδια να κάνει λόγο για fake news και να τονίζει πως το σάιτ εδώ και έναν χρόνο δεν της ανήκει.

«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω.. Το http://jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε η κ. Μπαλατσινού στο twitter.

Η απάντηση του tvxs.gr

«Αρχικά εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως για κάποιο λόγο η Τζένη Μπαλατσινού, και ακολούθως κάποιοι σχολιαστές, αναφέρονται στον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος δεν έχει προβεί σε αναφορά για το θέμα της διαφήμισης στο Jenny.gr. Μετά την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού, ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε: “Όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, μετά την εκλογή μου στην Ευρωβουλή δεν έχω καμία αρμοδιότητα στις συντακτικές επιλογές του Τvxs.gr,  όπου παραμένω ως απλός αρθρογράφος”».