Η FedEx Express, ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, για πρώτη φορά, παρέδωσε και παρουσίασε το εμβληματικό τρόπαιο UEFA Champions League στην Αθήνα. Η FedEx, εκτός από αυτή τη χορηγία, υποστηρίζει περισσότερα τουρνουά υψηλού κύρους που αντικατοπτρίζουν την παγκόσμια παρουσία της.

Στις 13 Μαΐου, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρουσιάστηκε από τη FedEx και την UEFA Champions League το τρόπαιο στο ευρύ κοινό. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου και άλλοι παρόντες στο νεοσύστατο Ellinikon Experience Center είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη χορηγία, να τραβήξουν φωτογραφίες δίπλα στο τρόπαιο και να συναντήσουν έναν θρύλο του ποδοσφαίρου και καλεσμένο της FedEx, τον Predrag Djorjevic. 

Ο Predrag Djorjevic συνδέεται με τη «Χρυσή Εποχή» του Ολυμπιακού με δώδεκα ελληνικά πρωταθλήματα σε δεκατρία χρόνια και έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους καλύτερους  ξένους παίκτες που έχουν παίξει στην Ελλάδα.

Το UEFA Champions League είναι το κορυφαίο τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο, στο οποίο συμμετέχουν οι καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και παίκτες από όλο τον κόσμο. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, έχει ζωντανό παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό πάνω από 1,1 δισεκατομμύριο και πάνω από 120 εκατομμύρια θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Eser Sezek, VP Ground Operations for South East Europe, Israel & Turkey, FedEx Express δήλωσε κατά την ομιλία του στην εκδήλωση: «Ως ένας επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε το εμβληματικό UEFA Champions League Trophy στην Αθήνα. Ως διεθνής εταιρεία μεταφορών, η FedEx συνδέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο καθημερινά – και πιστεύουμε ότι η δύναμη του ποδοσφαίρου θα κάνει το ίδιο για τις κοινότητές μας». Και πρόσθεσε: «Οι καθοριστικές στιγμές του UEFA Champions League παραδίδονται από τη FedEx και είμαστε περήφανοι που παραδίδουμε σε λίγες εβδομάδες το τρόπαιο για τον τελικό του UEFA Champions League στο «Ataturk Olympic Stadium» στην Κωνσταντινούπολη,