Η επιχείρηση που διευθύνουν οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Mάικλ, καταρρέει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Μail, οι πιστωτές μιλούν για «προδοσία», καθώς η επιχείρηση με είδη πάρτι που ξεκίνησαν το 1987 οι Μίντλεντον, έχει χρέη ύψους 2,6 εκατομμυρίων λιρών.

Χάρη στα έσοδα της επιχείρησης με το όνομα «Party Pieces Holdings», τα τρία τους παιδιά σπούδασαν στο Marlborough College, το οποίο κοστίζει 42.930 λίρες το χρόνο, και τους επέτρεψε να αγοράσουν ένα αρχοντικό έναντι 4,7 εκατομμυρίων λιρών.

Τα χρέη εκτιμώνται πλέον σε 2,6 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης των διαχειριστών. Πρόκειται για 218.749 λίρες προς την τράπεζα RBS για ένα δάνειο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατομμύρια λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια. Στην έκθεση σημειώνεται ότι είναι «εξαιρετικά απίθανο» να πάρουν κάτι οι πιστωτές.

Μεταξύ αυτών που πλήττονται είναι ο ιδιοκτήτης του κτήματος στο Μπέρκσαϊρ, όπου η εταιρεία είχε την έδρα της για πολλά χρόνια. Οι Μίντλεντον υποστηρίζουν ότι η πανδημία και η κρίση του κόστους ζωής προκάλεσε απότομη πτώση των πωλήσεων και προβλήματα ρευστότητας.

Η έκθεση αναφέρει ότι η επιχείρηση ξεκίνησε το 1987 όταν «η Κάρολ Mίντλετον άρχισε να βοηθά τους γονείς να κάνουν ευφάνταστα πάρτι».

Πηγή: newsbeast.gr