Την… ψήφο του Χουλιάν Κουέστα παίρνει η Ελλάδα, σε σύγκριση με την Ισπανία, για το πώς αντιμετωπίζει τον κορονοϊό.

Η κατάσταση στη χώρα μας με τον ιό, ειδικά αν δούμε τι συμβαίνει σε άλλα κράτη, είναι υπό έλεγχο και σε αυτό στάθηκε και ο Κουέστα σε δηλώσεις του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη μίλησε σε αργεντίνικο Μέσο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «elintra.com.ar», κάνοντας και μια σύγκριση ανάμεσα στη χώρα του και στην Ελλάδα.

«Η κατάσταση εδώ είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι στην Ισπανία. Υπάρχουν δύο χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα και περίπου 80 θάνατοι. Είμαστε σε καραντίνα και πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας, επειδή υπάρχουν παραδείγματα χωρών όπου τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα», είπε αρχικά ο Κουέστα και συνέχισε.

«Έχουμε ένα ατομικό πρόγραμμα και δεν μπορούμε να πάμε για προπόνηση. Μπορούμε όμως να αθληθούμε έξω με την έγκριση της Πολιτείας. Ο κόσμος σέβεται τα μέτρα. Ξεκινήσαμε την καραντίνα με 200-300 κρούσματα. Με τον καλό καιρό, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος βγαίνει έξω περισσότερο. Αλλά εκπλήσσομαι με τον τρόπο που ελέγχονται όλα».

Τέλος, ο Ισπανός πορτιέρε αναφέρθηκε στο πότε θα ξαναρχίσουν οι αγώνες.

«Για την ώρα περιμένουμε. Νομίζω θα βρεθούν στις 24 Απριλίου για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουμε ή όχι. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά πρέπει όλοι να είναι ασφαλείς. Καταλαβαίνω ότι εφόσον συνεχίσουμε θα γίνει χωρίς κόσμο και θα πρέπει να προπονούμαστε σε μικρά γκρουπ».

Πηγή: newsbeast.gr