Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «TLIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον σταθμό Alpha TV και συζήτησαν σχετικά με το φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας.

Η  Βουλευτής δήλωσε ότι:

  • Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της παράνομης διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή, σε κακούργημα και κατ’ επέκταση την αύξηση της επαπειλούμενης ποινής.
  • Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η έκθεση νομοθετικής πρωτοβουλίας της Ευρωβουλευτή κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ, για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο.
  • Το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει δημιουργήσει νέα εκπαιδευτικά εργαλεία, με τα οποία ενημερώνει τα παιδιά για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο ψηφιακό περιβάλλον. 

Στην τηλεοπτική εκπομπή «TLIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον σταθμό Alpha TV

Φιλοξενήθηκα στην τηλεοπτική εκπομπή «TLIVE» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον σταθμό Alpha TV και συζητήσαμε σχετικά με το φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας.• Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της παράνομης διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή, σε κακούργημα και κατ’ επέκταση την αύξηση της επαπειλούμενης ποινής.• Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η έκθεση νομοθετικής πρωτοβουλίας της Ευρωβουλευτή κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ, για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο.• Το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει δημιουργήσει νέα εκπαιδευτικά εργαλεία, με τα οποία ενημερώνει τα παιδιά για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν στο ψηφιακό περιβάλλον. #ElenaRapti #vouli #politician #Greece #Hellas #Thessaloniki #photooftheday #nd #ΝέαΔημοκρατία #revengeporn #σπάσετησιωπή #εκδικητικήπορνογραφία #προστασίαπαιδιών #ηΚίκοκαιτοφωτοσκορπούλι #tlive @tatistefanidou

Posted by Elena Rapti on Friday, December 17, 2021

Πηγή: newsbeast.gr