Με τη ζήτηση από εκθέτες και επισκέπτες να είναι στα ύψη, οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στις 19-22 Οκτωβρίου 2023, καθιστώντας και πάλι την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ως το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου.

Με τις σύγχρονες συνθήκες να έχουν επιβάλει την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, τη βιωσιμότητα και την εξοικονόμηση ενέργειας, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ δίνει τις λύσεις για κάθε επαγγελματία, μέσα από μία ευρεία ποικιλία προϊόντων, δομικών υλικών, τεχνολογικών συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτηρίων, βιοκλιματικής δόμησης για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση. Δίνεται έτσι η ευκαιρία να παρουσιαστεί σφαιρικά κάθε στάδιο εργασίας με την υψηλότερη ποιότητα.

Επιπλέον, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ως η απόλυτη πλατφόρμα επιχειρηματικής εξωστρέφειας για τις ελληνικές εταιρείες, συνεχίζει να επενδύει στον διεθνή της χαρακτήρα και τη φήμη που έχει κτίσει και εκτός συνόρων. Εφαρμόζοντας μια εκτεταμένη καμπάνια ενημέρωσης στο εξωτερικό, η έκθεση γίνεται πόλος έλξης ξένων αγοραστών και ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και από άλλες περιοχές με υψηλό εμπορικό ενδιαφέρον.

Με αυτόν τον τρόπο, η έκθεση ΟΙΚΟΔOMH αποτελεί ένα πολυχρηστικό εργαλείο για τον επαγγελματία, δημιουργώντας ένα τεράστιο διεθνές επιχειρηματικό δίκτυο, που παράγει συνεχώς ευκαιρίες για ανάπτυξη και αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας, αλλά και ένα κέντρο τεχνογνωσίας που ενημερώνει για τις νέες εξελίξεις.

Παράλληλα, με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, διοργανώνεται και η έκθεση ELECTROTEC, η έκθεση του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, προσθέτοντας στην ποικιλία των εκθεμάτων άλλη μια σημαντική πτυχή του ευρύτερου κλάδου.

19-22 Οκτωβρίου 2023 – Metropolitan Expo