Το σπαρακτικό αντίο του Ιταλού παρουσιαστή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Gabriele Corsi στους γονείς του και τους θείους του που έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Ηλίας Μόσιαλος.

«Ήταν ο πατέρας μου. Αυτός στην πιο θολή από τις φωτογραφίες στις νεκρολογίες εχθές.Ήταν ο πατέρας μου. Τον θυμάμαι με μαύρο μούσι να μου μαθαίνει μπάλα στο πάρκο κάτω από το σπίτι μας» έγραψε στο διαδίκτυο Gabriele Corsi και συνόδεψε την ανάρτησή του με ένα απόκομμα μιας ιταλικής εφημερίδας με νεκρολογίες ενώ επίσης ανέφερε:

«Ήταν η μητέρα μου. Αυτή η κομψή κυρία πέθανε μόνη της στο νοσοκομείο επειδή δεν μπορούσα να την επισκεφτώ. Ο μεγαλύτερος πόνος. Εκείνη. Μόνη».

«Για μερικούς, “μόνο οι γέροι πεθαίνουν”, “ναι, αλλά ήταν ήδη άρρωστοι”, “πολλοί περισσότεροι πεθαίνουν από άλλες αιτίες”. Και αν είστε μεταξύ αυτών που τα πιστεύουν όλα αυτά, πραγματικά δεν μάθατε τίποτα από αυτά που συμβαίνουν στην Ιταλία» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής και αναδημοσιεύει ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος.