Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την εκδίκαση της έφεσης της Ξάνθης, την τηλεδιάσκεψη της UEFA, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα δεν μπορεί να πει κάποιος τι θα γίνει με τα play off.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είπε στην Δίκη στο OPEN για:

Την σύσκεψη της Τρίτης με UEFA: Είναι στις 2 το μεσημέρι.

Το πως αντιμετωπίζει τον κορονοϊό: «Μένω στο σπίτι. Η απάντηση είναι ένα καλό βιβλίο για όποιον δεν ξέρει τάβλι. Εγώ είμαι καλός στο τάβλι».

Την επιλογή της τηλεδιάσκεψης στην ΕΠΟ: «Έτσι είναι. Δεν μπορεί να είναι διαφορετικά. Γίνεται με τρόπους της νέας τεχνολογίας η δουλειά στην ΕΠΟ. Σήμερα εργάστηκαν 3 ή 4 άτομα αν δεν απατώμαι. Να σταθούμε ψύχραιμα απέναντι στο πρόβλημα. Χρειάζεται η υπακοή σε αυτό που μας υπαγορεύει ο ειδικός».

Την εκδίκαση της έφεσης με τηλεδιάσκεψης: «Ναι έτσι είναι. Ήταν ένα αίτημα του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων. Δεν έχω ξαναζήσει στην δικηγορία τρεις δεκαετίες τώρα κάτι τέτοιο. Είναι επιβεβλημένο όμως».

Το πως επηρεάζει ο κορονοϊός την τηλεδιάσκεψη της UEFA: «Πράγματι αύριο σε αυτήν την συνδιάσκεψη θα τεθούν όλα τα θέματα. Μένει να δούμε πω θα το διαχειριστεί το ποδόσφαιρο. Δεν θα ληφθούν αύριο κάποιες αποφάσεις. Να επιλέξουμε το μη χείρον βέλτιστον».

Τα play off: «Δεν μπορώ να απαντήσω όχι εγώ αλλά κανείς. Και μαντικές ικανότητες να έχεις δεν μπορείς να το πεις. Όλες αυτές οι απόψεις είναι επιδερμικές. Δεν γίνονται εκ του ασφαλούς. Για να εκτιμήσεις το πρόβλημα πρέπει να δεις το πως θα εξελιχθεί. Εάν το πρόβλημα γίνει πιο μεγάλο για ποιο ποδόσφαιρο να μιλάμε;»

Το Δ.Σ. της Λίγκας και τον λόγο που έγινε στα γραφεία: «Και για μένα είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Εμείς στο μέτρο που αφορούσε εμάς πήραμε τις αποφάσεις και τις επικυρώσαμε την επόμενη ημέρα. Ακούστε λίγο. Ήταν ένα ζήτημα που έπρεπε να είχε λυθεί διά περιφοράς και όχι για Δ.Σ.. Απ’ ότι πληροφορήθηκα δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν είχε συναινέσει σε αυτό και υπήρχε το σύννομο του πράγματος και το καταστατικό, που δεν προέβλεπε Δ.Σ. από απόσταση. Εγώ καταγράφω τις αιτιάσεις των μερών. Εμείς σας λέμε τι κάναμε εμείς».

Τις ενέργειες του ΠΣΑΠ: «Είναι αλήθεια πως ο ΠΣΑΠ έστειλε επιστολές και σε εμάς και σε άλλους φορείς. Δεν μπορώ να πω τι άλλο θα μπορούσε να κάνει».

Τις εκτιμήσεις για την κρίση και την οικονομική ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Δεν νομίζω να μπορεί κανείς με ασφάλεια να εκτιμήσει τη ζημιά. Θα υπάρξει ζημιά. Η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματικών clubs συντηρείται από τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Όταν ο πάροχος δεν θα έχει ματς και κέρδη θα μπορεί να αποδώσει τα χρήματα»

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr