Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού και η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε τα παρασκήνια της συνέντευξης που έδωσε η 33χρονη στην εκπομπή της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε πως το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης έγινε χθες (12/4) το βράδυ, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με δημοσιογράφο της εκπομπής και σημείωσε πως η 33χρονη, που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, θέλει να γίνει η συνάντησή της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολούθησε τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και γι΄ αυτό μίλησε και εκείνη προκειμένου να δώσει απαντήσεις.

Αίτημα στον ΕΟΦ από την ανακρίτρια για την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ίδια ώρα οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας συνεχίζονται, με την ανακρίτρια να αναζητά τη διαδρομή της θανατηφόρας κεταμίνης.

Η δικαστική λειτουργός με αίτημα της ζητεί από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) να ενημερωθεί για όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν την ουσία κεταμίνη η οποία εντοπίστηκε στον οργανισμό της 9χρονης.

Η ανακρίτρια ζητεί να ενημερωθεί που έχει διανεμηθεί η συγκεκριμένη ουσία στην Ελλάδα αλλά και με ποιο τρόπο μπορεί να την προμηθευτεί κάποιος νόμιμα ή παράνομα.

Μάλιστα, το αίτημα της ανακρίτριας φέρεται να δίνει έμφαση στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.