«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τη δικαιοσύνη, τους θεσμούς, την ενημέρωση, είναι ενιαία και την εκφράζουν ο Πρόεδρος και τα συλλογικά όργανα του κόμματος. Τα συλλογικά όργανα θα κρίνουν με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα το θέμα που έχει προκύψει με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη» τόνισε μιλώντας στο MEGA, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστος Γιαννούλης.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να θέτει θέμα συμμετοχής στα ψηφοδέλτια του Νίκου Παππά που ωφέλησε με τις ενέργειες του το δημόσιο με 250 εκατομμύρια, την ώρα που η ίδια διατηρεί στα ψηφοδέλτια της την Σοφία Νικολάου που σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ ζημίωσε το δημόσιο με 2 εκατομμύρια ευρώ».

Κατά τον ίδιο, ο πρωθυπουργός της χώρας πρωταγωνιστεί σε σημαντικά ζητήματα εκφυλισμού της Δημοκρατίας με τις υποκλοπές του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατιωτικών, πολιτικών, επιχειρηματιών, και διαφεύγει της ανάληψης των ευθυνών εδώ και βδομάδες. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που από το βήμα της Βουλής στοχοποιούσε δημοσιογράφους, που αθωώθηκαν από τη δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για «συμμορία» και «εγκληματική οργάνωση».

Πηγή: newsbeast.gr