Στην εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου εστίασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Τρίτη (27/4) ο συνδυκαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας τονίζοντας πως «η κόρη του μπήκε μπροστά για να τον προστατέψει».

Με αφορμή την εκτέλεση του «θείου Τζο» ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για τις περιπτώσεις των συμμοριών της νύχτας με τους πανίσχυρους «νονούς» , οι οποίοι γίνονται στόχοι πληρωμένων δολοφόνων. «Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τεράστιο κύκλωμα, μια «κανονική μαφία, σαν την ιταλική» υπογράμμισε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην «greek mafia» και μιλώντας και για τα συμβόλαια θανάτου ο συνδυκαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. τα χαρακτήρισε «μια ακραία λύση επαγγελματικού τύπου για να μπορεί κάποιος να καθαρίσει εναν άλλον», φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση Σκαφτούρου με τη δολοφονία του οποίου, όπως είπε, «θα μπορούσαμε να έχουμε εκατόμβη νεκρών».

«Δέκα πέντε σφαίρες βρήκαν τον Σκαφτούρο. Και η κόρη του εξ όσων γνωρίζω μπήκε μπροστά στις βολές για να τον προστατεύσει και τραυματίστηκε» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας και εξήγησε πως οι δέκα από αυτές τον βρήκαν στο σώμα.

«Ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δις ισόβια και 26 χρόνια, κάτι που αν μη τι άλλο μαρτυρά μια πλούσια δράση. Και ήταν έξω. Υπάρχουν αυτά τα δικονομικά τερτίπια που χρησιμοποιούν οι καλοπληρωμένοι δικηγόροι αυτών των ανθρώπων» επεσήμανε ο συνδυκαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: newsbeast.gr