Την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της Γιάννη Σκαφτούρου περιέγραψε φανερά συγκλονισμένη την Τετάρτη (27/4) η κόρη του Κατερίνα η οποία ήταν παρούσα και είδε με τα μάτια της τους δράστες να τον εκτελούν. «Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» είπε και ανέφερε πως ο πατέρας της δεν οπλοφορούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive» του Alpha και στην Τατιάνα Στεφανίδου η Κατερίνα Σκαφτούρου διέψευσε τα όσα έχουν ακουστεί πως ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά ενώ δήλωσε πως στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της στα Σκούρτα Βοιωτίας είδε τρία άτομα.

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι» υπογράμμισε η κόρη του 55χρονου περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα του Πάσχα, την ημέρα δηλαδή που ο πατέρα της άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο πατέρας μου ”έφυγε” και η αδερφή μου κόντεψε να πεθάνει» συμπλήρωσε.

«Ο πατέρας μου δεν αισθανόταν να απειλείται»

«Δεν υπήρχε κανένας φρουρός» ξεκαθάρισε και είπε πως ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι και γι΄αυτό και δεν οπλοφορούσε.

«Φώναξαν ”Γιάννη, Γιάννη”. Τους άκουσα να λένε ”αυτός είναι”» τόνισε η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου αλλά εξήγησε πως δεν θυμάται κάτι άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα βαρέσει κόκκινο».

Πηγή: newsbeast.gr