Μία εικόνα ντοκουμέντο στιγμές μετά την εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου, έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας, καθώς φαίνονται δύο από τους δράστες πάνω στη μηχανή την ώρα που διαφεύγουν από το σημείο του εγκλήματος.

Τη φωτογραφία έφερε στο «φως» το δελτίο ειδήσεων του Mega και έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού τα συγκεκριμένα άτομα είναι εκείνα που φέρεται να άνοιξαν πυρ μέσα στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας του Γιάννη Σκαφτούρου.

«Οι δράστες χτύπησαν συγγενή του και του άρπαξαν το αυτοκίνητο για να διαφύγουν»

Να λύσουν το μυστήριο της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου προσπαθούν οι Αρχές «κολλώντας» ένα προς ένα τα κομμάτια του παζλ του συμβολαίου θανάτου με θύμα τον 54χρονο. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας οι δύο εκτελεστές μιλούσαν ελληνικά ενώ προσπάθησαν να διαφύγουν χτυπώντας και στη συνέχεια αρπάζοντας το αυτοκίνητο συγγενή του «θείου Τζο».

Η εκπομπή Tlive του Alpha βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/4) στη Βοιωτία και ειδικότερα στο σημείο όπου οι δράστες επιχείρησαν να κρύψουν τη μηχανή που χρησιμοποιήσαν όταν παρουσίασε βλάβη.

Σύμφωνα με την εκπομπή τους δύο άνδρες είδε ένας οδηγός αυτοκινήτου – συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Σκαφτούρου παρατηρώντας πως η μηχανή, με την οποία είχαν φύγει από το σπίτι του 54χρονου, ήταν πεσμένη στο έδαφος.

Χωρίς να ξέρει τι έχει προηγηθεί ο άνδρας ρώτησε τους δολοφόνους του Γιάννης Σκαφτούρου έαν χρειάζονταν βοήθεια. Αυτοί κατέβασαν τον άνθρωπο από το αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και του πήραν το όχημα έξω από το χωριό Σκούρτα. Το αυτοκίνητο όμως κόλλησε και έτσι αναγκάστηκαν να κατέβουν και να διαφύγουν πεζή.

Οι αστυνομικοί σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «χτενίζουν» τον ορεινό όγκο της περιοχής καθώς θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενοι οι εκτελεστές να κρύβονται εκεί.

Πηγή: newsbeast.gr