Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αποκάλυψε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή πως βρίσκεται σε επαφές με υποψήφιους αγοραστές για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην αποκάλυψη πως ο ίδιος βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο υποψήφιους επενδυτές για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προχώρησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι παραπάνω για το από που προέρχονται οι προτάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «Tik Talk»:

«Γίνονται πάρα πολλές συζητήσεις, άλλες είναι σοβαρές άλλες δεν είναι. Έχουμε δύο περιπτώσεις που είναι σοβαρές, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και ονόματα. Ίσως να έχουμε αλλαγές το 2020 ή το 2021».

Μεταξύ άλλων ο πρώην ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηναϊκού ανέφερε:

Για το πώς νιώθει τώρα που έκλεισε τον κύκλο του Παναθηναϊκού: «Οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν. Άρρωστος Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Ήταν υποχρέωσή μου να ασχοληθώ όταν σταμάτησε ο πατέρας μου και ο θείος μου. Ζήσαμε ωραίες στιγμές αυτά τα οκτώ χρόνια. Είχα ανακοινώσει από πέρυσι πως αυτό το πράγμα πρέπει να κλείσει».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: «Πάνω από όλα το γεγονός πως ένιωθα μόνος στον Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να βάζεις αυτές τις εποχές 8-10-12εκατ. τον χρόνο. Μπορεί και να μην μπορούσα να το κάνω με τέτοια ευκολία. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι αυτόνομος με δικό του γήπεδο. Αλλιώς είχα πει πως θα αποχωρούσα».

Για τη στάση ορισμένων οπαδών: «Το οικονομικό ήταν ένα κομμάτι. Πολεμούσα με όλους και ένιωθα μόνος: με την Ευρωλίγκα, τη διαιτησία, τον Ολυμπιακό, τον κόσμο. Είπα πως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω».

Για τη σύγκρουση με τους οργανωμένους: «Δεν είναι κόντρα με τους οργανωμένους. Οι οργανωμένοι είναι χιλιάδες, βιώνω τον σεβασμό καθημερινά. Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων που έχουν καπηλευθεί τη Θ13, την Θ7 ή την Θ21, έχοντας δικούς τους σκοπούς.

Έγιναν πράγματα για τα οποία δεν είμαι σύμφωνος. Έσπαγαν πόρτες, χτυπούσαν παιδιά για να τους πάρουν τα εισιτήρια. Ήμουν ο πρώτος που έλεγε να δίνουμε δωρεάν εισιτήρια. Όμως, δεν δέχομαι να χτυπούν τον κόσμο».

Πηγή: newsbeast.gr