Στο άνοιγμα των καταστημάτων, σήμερα 4 Μαΐου, λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων του κορονοϊού, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «υπήρχε κίνηση στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, κυκλοφόρησε ο κόσμος και τηρήθηκαν και τα μέτρα ασφαλείας. Η πρώτη μέρα πήγε καλά για τα καταστήματα που λειτούργησαν, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έχω από επιμελητήρια και συνδέσμους».

Μέσω συνεντεύξεων του στην ΕΡΤ1 και στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, σήμερα το μεσημέρι, σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις που σχημάτισε, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον υφυπουργό, Νίκο Παπαθανάση, σε εμπορικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, για να διαπιστώσουν την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας, ο κ. Γεωργάδης παρουσιάστηκε ευχαριστημένος.

Υπουργός και υφυπουργός συνομίλησαν με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους διαπιστώνοντας την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και την καθολική ανταπόκριση στο νέο πλαίσιο μέτρων που είναι αναγκαία για την προστασία όλων.