Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη και το γεγονός ότι δεν έχει δώσει σημάδια ζωής να ενισχύει τις ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγραψε στα social media ο σύντροφος της 27χρονης, η μητέρα της βρίσκεται στην Ελλάδα και μαζί με ιδιωτικούς ερευνητές θα ψάχνουν για ίχνη της.

«Αύριο (σ.σ. την Κυριακή) με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντεντέκιτβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μου, κάθε ώρα μετράει! Μοιραστείρε όπου μπορείτε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλ Σλιβίνσκι.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν»

Ο σύντροφος της Αναστάζια μίλησε στο MEGA και ξέσπασε: «Δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν η ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δημοσιογράφος: Προσπαθήσατε να την βρείτε και ρωτήσατε αν κάποιος την είδε;

28χρονος: Όλη την ώρα προσπαθώ να βρω κατι, όλη την ώρα. Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας σας παρακαλώ.

Δημοσιογράφος: Γνωρίζετε τον 32χρονο από το Μπανγκλαντές;

28χρονος: Δεν τον γνωρίζω, δεν γνωρίζω ποιος είναι.

Δημοσιογράφος: Η κοπέλα σας αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον;

28χρονος: Όχι, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι πολύ φιλικό κορίτσι. Παρακαλώ βοηθήστε μας. «Κάθε ώρα που περνά είναι πολύ σημαντική. Δεν ξέρουμε πού είναι, τι ήπιε, τι έφαγε. Δεν ξέρουμε τίποτα» πρόσθεσε.

Δημοσιογράφος: Τι σας είπε όταν έφυγε από το ξενοδοχείο; Τι ώρα έφυγε;

28χρονος: Για οτιδήποτε, ρωτήστε την αστυνομία. Μιλήστε για όλα, καταλαβαίνετε, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω.

Δημοσιογράφος: Πότε σας έστειλε την τοποθεσία και τι ώρα συνέβη αυτό;

28χρονος: Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Τα έχω πει όλα στην αστυνομία.

Δημοσιογράφος: Είστε σε δύσκολη κατάσταση.

28χρονος: Ναι, σε πολύ δύσκολη, πάρα πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει να παραμείνω δυνατός, χρειάζεται τη βοήθειά μου.

«Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…» κατέληξε.

Βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες της κινήσεις

Το MEGA μάλιστα έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη Αναστάζια.

Είναι Δευτέρα 12 Ιουνίου, ώρα 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της 27χρονης. Η Αναστάζια μπαίνει στο μαγαζί και όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν συνομιλεί με κάποιον υπάλληλο, αλλά διαβάζει τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο.

Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Πηγή: newsbeast.gr