Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία που εξαφανίστηκε στην Κω. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές έχουν επικεντρωθεί σε ένα εγκαταλειμμένο στρατόπεδο, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας κάτοικοι της περιοχής τον είδαν να περιφέρεται στο σημείο μεταξύ των περιοχών Μαρμάρι και Τιγκάκι. Την περιοχή σαρώνει για πολλοστή φορά drone της πολιτικής προστασίας, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η συμβολή των δύο εκπαιδευμένων σκυλιών της ελληνικής ομάδας διάσωσης που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τη Σάμο.

Τη Δευτέρα η απολογία του 32χρονου

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στην ανακρίτρια ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, που είδε τελευταίος την κοπέλα και συνελήφθη με τη κατηγορία της αρπαγής.

Στο σώμα του βρέθηκαν ίχνη πάλης και στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος, ενώ το κινητό της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σπίτι του.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη, κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών βρίσκεται στην Κω, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: newsbeast.gr