Οι γονείς της δολοφονημένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη συναντήθηκαν πριν από μια εβδομάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, όταν ο δεύτερος επισκέφθηκε την περιοχή του Έβρου.

Ο Γιάννης και η Κούλα Τοπαλούδη μίλησαν στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και ανέφεραν πως «έβλεπες στα μάτια τους την ανθρωπιά. Εμείς αυτό είδαμε αυτό εισπράξαμε».

«Περίμενε να μπούμε κατευθείαν στα θέματα που μας απασχολούν και αυτό κάναμε με αφορμή το έγγραφο που είχαμε στείλει σε όλες τις αρχές του τόπου, ΠτΔ, Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Βουλής αρχηγούς κομμάτων από τον Ιούλιο του 2022 και περιμέναμε μια απάντηση», είπαν χαρακτηριστικά.

«Ο ίδιος δεσμεύθηκε να εξετάσει άμεσα τα θέματα που μας απασχολούν όλες τις οικογένειες των θυμάτων, που στηρίζονται σε δυο άξονες 1ον αυτόν που αφορά το Υπουργείο Δικαιοσύνης (Ποινικός Κώδικας, Κώδικας Ποινικής Δικονομίας αλλά και η ψυχολογική και οικονομική ταλαιπωρία των θυμάτων) και 2ο τον άξονα που αφορά την ενίσχυση και στήριξη των οικογενειών των θυμάτων από εγκληματικές ενέργειες και από τα δολοφονικά τροχαία δυστυχήματα ζητώντας μέριμνα για τα μέλη των οικογενειών των θυμάτων», πρόσθεσαν στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφεραν πως «μας υποσχέθηκε ότι θα επιληφθεί, δεν ξέρουμε πότε. Εμείς όμως είμαστε εδώ και θα περιμένουμε. Είμαστε εδώ σαν Ερινύες της κοινωνίας και θα περιμένουμε. Όλες οι οικογένειες των θυμάτων. Αν κάποιοι ξεχνάνε, εμείς θα είμαστε δω να τους το θυμίζουμε. Εμείς περιμένουμε, έχουμε υπομονή. Μας άκουσαν με προσοχή. Ίσως, κάτι να σκίρτησε μέσα τους διότι μιλήσαμε μέσα από την ψυχή που μας έχει απομείνει».

Πηγή: newsbeast.gr