Ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την τηλεδιάσκεψη της Κυριακής (05/04) με τον Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο, είχε τη Δευτέρα (06/04) νέα συζήτηση -μέσω Skype- με τον Αμπέλ Φερέιρα και τους υπόλοιπους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο του κύκλου των καθημερινών πια επαφών του, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το πιο σημαντικό που προκύπτει από τη νέα τηλεδιάσκεψη, είναι οι αποφάσεις και οι εντολές που έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει της επόμενης σεζόν, αλλά και σε θέματα (π.χ. κατασκευή νέου γηπέδου, προπονητικά κέντρα).

«Είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε τώρα με τα θέματα στρατηγικής, αυτά που στη μάχη της καθημερινότητας πηγαίνουν πιο πίσω» ήταν ένα μήνυμα που δόθηκε στον Φερέιρα, από τον οποίο ζητήθηκαν οι σκέψεις του για το πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχύσει και την αγωνιστική του εικόνα, εξισορροπώντας παράλληλα το μπάτζετ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Καθορίστηκαν οι τομείς ευθύνης του καθενός, με τον Γιώργο Σαββίδη να έχει τη γενική επίβλεψη στο σκέλος των μεταγραφών, για τις οποίες ξεκαθαρίστηκε πως υπεύθυνος θα είναι ο προπονητής, με τη συμβολή του τεχνικού διευθυντή

Η επόμενη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση, από τον οποίο ζητήθηκε:

  1. Αναφορά για το σημείο που βρίσκονται οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο
  2. Να καταρτιστεί άμεσα ένα bussiness plan για τη δημιουργία νέων προπονητικών εγκαταστάσεων τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις Ακαδημίες
  3. Σε συνεργασία με την Μαρία Γκοντσαρόβα και τον τεχνικό διευθυντή να γίνει το πλάνο εξορθολογισμού του μπάτζετ.

«Στόχος μας είναι το διάστημα της καραντίνας να είναι για εμάς χρόνος που κερδίσαμε και όχι χαμένος χρόνος», ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr