Μια γυναίκα στη Βραζιλία βρέθηκε θαμμένη ζωντανή για 10 ώρες σε τάφο του νεκροταφείο της πόλης Βισκόντε ντο Ρίο Μπράνκο. Η γυναίκα που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών ξυλοκοπήθηκε και σύρθηκε έξω από το σπίτι της από έμπορους ναρκωτικών.

Την 36χρονη την εντόπισαν νεκροθάφτες που προβληματίστηκαν από το φρέσκο τσιμέντο και το αίμα κοντά στο σημείο που είχε θαφτεί η 36χρονη και την άκουσαν να κλαίει ζητώντας βοήθεια, μεταδίδει η Daily Mail. Στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 20 και 22 ετών προχώρησαν οι αρχές στη Βραζιλία. Και οι δύο νεαροί είχαν συλληφθεί στο παρελθόν με κατηγορίες για διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και θα παραμείνουν προφυλακιστέοι έως και 30 ημέρες. Οι αρχές αναζητούν και τρίτο ύποπτο. «Υπάρχει ακόμα ένα άτομο που βρίσκεται σε φυγή», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία ότι την έθαψαν ζωντανή επειδή είχε βάλει σε λάθος σημείο τα όπλα και τα ναρκωτικά που της είχαν δώσει οι δύο δράστες.

Οι ύποπτοι εισέβαλαν στο σπίτι της στις 28 Μαρτίου και επιτέθηκαν στον σύζυγό της, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Στη συνέχεια κατάφεραν να την απομακρύνουν από το σπίτι της και την πήγαν στο νεκροταφείο όπου την έβαλαν μέσα στον τάφο. Η γυναίκα παρατήρησε ότι είχε παγιδευτεί στον τάφο αφού είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Πηγή: newsbeast.gr