Στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου βρίσκεται η 15χρονη κοπέλα που είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της Μ. Τρίτης (19/4), αναστατώνοντας την οικογένεια της. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, την εντόπισαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με μία 17χρονη Ρομά φίλη της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη με τις Αρχές και αρνείται να δώσει στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη και την οδήγησε στο να φύγει από το σπίτι της.

Στο Τ.Α. Περιστερίου αναμένεται να βρεθεί και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μαζί με ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να την εξετάσει και να επιχειρήσει να αποσπάσει στοιχεία.

Το γεγονός ότι η 15χρονη βρέθηκε μαζί με τη 17χρονη Ρομά, δείχνει προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς είναι πολύ πιθανό να παραπλανήθηκε.

Δεν είναι τυχαίο ότι –όπως έγραψε και νωρίτερα το Νewsbeast- γίνονταν στοχευμένες έρευνες στη Δυτική Αττική, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι η ανήλικη μαθήτρια είχε αναπτύξει σχέσεις με Ρομά που έδειχναν «περίεργες» συμπεριφορές.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε, ότι όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ το παιδί είναι καλά στην υγεία του, ενώ και οι γονείς της 15χρονης είναι ανακουφισμένοι από τον εντοπισμό της.

Πηγή: newsbeast.gr