Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά αφού απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές πριν την έναρξη των πλέι οφ και πλέι άουτ, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησίας σε ακόμη μία ομάδα της Super League 1 και για θεαματικές αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Μπορεί να μην είναι το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα της Ευρώπης, μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα που βλέπουν όλοι, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Πότε ήταν η τελευταία φορά, άλλωστε, που διεκδικούσαν τον τίτλο τέσσερις ομάδες; Πιθανότατα ποτέ. Λογικό είναι, επομένως, το ενδιαφέρον να βρίσκεται στα ύψη, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, αυτό στο οποίο θα κριθούν τα πάντα.

Μία από αυτές τις ομάδες όμως, μία από τις ομάδες της Super League 1, δεν σκέφτεται μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Σκέφτεται και το διοικητικό, αφού αναμένονται θεαματικές αλλαγές το προσεχές διάστημα, τους προσεχείς μήνες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η ομάδα είναι προς πώληση και ο νυν μεγαλομέτοχος είναι τους τελευταίους μήνες σε συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Μάντσιεκ Καμίνσκι

Στόχος όλων των εμπλεκόμενων -και το έχουν καταφέρει είναι η αλήθεια- είναι να μη διαρρεύσουν λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που γίνονται και για το πλάνο που υπάρχει. Έτσι, το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για κάτι εντυπωσιακό, κάτι που θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αφού θα υπάρξουν θεαματικές αλλαγές.

Υπομονή, επομένως, μέχρι να γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα για όσα γίνονται τους τελευταίους μήνες και για όσα θα γίνουν τους επόμενους. Με τη Super League 1 να ετοιμάζεται για ακόμη μία διοικητική αλλαγή, αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν ο Φώτης Κωστούλας αποφάσισε να πουλήσει τον Παναιτωλικό στον Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Πηγή: newsbeast.gr