Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για όσα εξακολουθεί αν υποστηρίζει περί δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου «Σε μια δημοκρατία ο σεβασμός στους θεσμούς και τη νοημοσύνη των πολιτών επιβάλλει να παρουσιάζονται θέσεις και να υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση. Αν ο διάλογος αυτός γίνεται με ψευδείς ειδήσεις τότε νοθεύεται η λαϊκή βούληση».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «Επιλέγει ως στρατηγική επιλογή την τροφοδότηση της λαϊκής γνώμης με fake news. Παρά την κατηγορηματική δήλωση Μητσοτάκη ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν στα ψέματα παραπληροφορώντας τους πολίτες», τόνισε και συμπλήρωσε: «Έχει ενδιαφέρον να θυμίσουμε ποιοι λένε ψέματα. Αυτοί που το 2016 είχαν υπαγάγει και την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο υπερταμείο για 99 χρόνια. Αυτό, για να θυμίσουμε πόσο ψεύτες και υποκριτές είναι όσοι δήθεν κόπτονται για την ιδιωτικοποίηση του νερού».

Ο κ. Οικονόμου ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν ιδιωτικοποίησε το νερό η ΝΔ αλλά νομοθέτησε για την ποιότητά του. «Είμαστε αποφασισμένοι τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ να μην καλύπτουν την αλήθεια και να αλλοιώνουν την βούληση των πολιτών. Επιμένουν στον δρόμο του ψέματος και της εξαπάτησης. Θα αποδοκιμαστούν και πάλι από την κοινωνία των πολιτών που έχει αναπτύξει ισχυρά αντισώματα στα ψέματα και στην κοροϊδία», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr