Στη ΓΑΔΑ καταθέτει μια γυναίκα που θεωρείται βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το OPEN, οι αστυνομικοί βρήκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της πριν από την επίθεση.

Η προσαγωγή της γυναίκας έγινε από το σπίτι της στο Παγκράτι.

Η ύποπτη φέρεται να είναι 35 ετών, να ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον του θύματος και να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, σε πολύ κοντινή απόσταση στον χώρο εργασίας της 34χρονης.

Η ύποπτη δεν έχει ακόμα ομολογήσει την πράξη της.

Όπως τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της ΕΛ.ΑΣ αυτή την ώρα διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 35χρονης.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Είναι πολύ πιθανόν να προσαχθεί σήμερα στη ΓΑΔΑ ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση.

Δείτε το βίντεο:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast.gr